Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Axl Rose eist gebraden lamsvlees voor concert

Shownieuws

Axl Rose had een bijzondere eis bij het concert dat hij in Newcastle gaf met Guns N' Roses. De zanger wilde niet optreden voordat hij gebraden lam had gegeten.

Axl Rose had woensdagavond een bijzondere eis bij het concert dat hij met Guns N' Roses gaf in het Engelse Newcastle. De zanger wilde niet optreden voordat hij gebraden lam had gegeten. Dat meldt de Britse boulevardkrant The Mirror zaterdag.

De 44-jarige zanger liet zijn fans bijna anderhalf uur wachten omdat zijn maaltje nog bereid moest worden. De duizenden onrustige fans begonnen spullen naar het podium te gooien toen ze hoorden wat de reden voor de vertraging was.

De manager van de concertzaal in Newcastle bevestigde tegenover de krant dat Axl niet op wilde treden voordat hij gegeten had. "En hij nam alleen genoegen met gebraden lam", voegde hij toe.

Guns N' Roses is bezig met een Europese tournee. Bij een eerder concert in Londen strandden honderden fans omdat het concert te laat eindigde, nadat de band het podium een uur te laat had betreden. Begin deze maand stond de band in het Goffertpark in Nijmegen. Ook toen is geklaagd over een late start van het concert.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen