Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Straatverbod voor stalker Colin Farrell

Shownieuws

Colin Farrell hoeft niet meer bang te zijn voor zijn stalker. De 31-jarige vrouw, die bij de opnamen van een talkshow op hem afstapte, kreeg een straatverbod.

(Novum/AP) - Colin Farrell hoeft niet meer bang te zijn voor zijn stalker. De 31-jarige vrouw, die donderdag tijdens de opnamen van een Amerikaanse talkshow op hem afstapte, heeft een straatverbod opgelegd gekregen. Ze moet 150 meter afstand houden van de Ierse acteur.

Farrell was te gast in The Tonight Show van presentator Jay Leno, toen de vrouw onverwachts uit het publiek het podium opliep en hem iets in zijn oor fluisterde. Daarop pakte de 30-jarige acteur haar kalmpjes bij haar elleboog, vroeg de cameraman te stoppen met opnemen en begeleidde haar van het podium richting de beveiliging.

De vrouw blijkt de 'Miami Vice'-ster al langer lastig te vallen. Ze heeft hem al twee keer aangeklaagd wegens laster en mishandeling. Beide aanklachten zijn niet in behandeling genomen. Het is onduidelijk wat de vrouw beweegt tot haar acties. Volgens zijn woordvoerder had Farrell haar voor het incident bij The Tonight Show nog nooit ontmoet of gesproken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen