Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Julia Roberts promoot biodiesel

Shownieuws

Julia Roberts wordt ambassadeur voor biodiesel. Het in natuurlijke brandstoffen gespecialiseerde bedrijf Earth Biofuels gaat een samenwerking met haar aan.

(Novum/AP) - Julia Roberts wordt ambassadeur voor biodiesel. Het in natuurlijke brandstoffen gespecialiseerde Texaanse bedrijf Earth Biofuels gaat een samenwerking aan met de 49-jarige Amerikaanse actrice.

Roberts benadrukt het belang van natuurlijke brandstof. "Het is erg belangrijk dat we ons gebruik van schone energie uitbreiden. Biodiesel en ethanol zijn beter voor onze omgeving en voor de lucht die we inademen." De actrice neemt ook zitting in de adviesraad van het bedrijf.

Earth Biofuels gaat samen met Roberts werken aan een Amerikaans programma om het gebruik van natuurlijke brandstoffen aan te moedigen. Ook acteur Morgan Freeman en countryzanger Willie Nelson zijn als ambassadeurs verbonden aan de producent van biodiesel. Earth Biofuels is bovendien de exclusieve distributeur van Nelson's eigen merk van biodiesel, B20.

Roberts is onder meer bekend van haar rollen in films als 'Pretty woman', 'Steel magnolias' en 'Erin Brockovich', waarvoor ze in 2001 een Oscar kreeg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen