Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe heeft weinig op met thrillers

Shownieuws

Yolanthe van Kasbergen speelt in de nieuwe thriller 'Complexx', maar heeft niets op met het genre. "Ik ben geen liefhebber en huur altijd andere films."

ONM-ster Yolanthe Cabau van Kasbergen mag dan een rol spelen in de nieuwe Nederlandse thriller 'Complexx', ze heeft helemaal niets op met het genre. "Ik ben niet bepaald een liefhebbers van thrillers", vertelt ze op de set van de productie aan Novum Nieuws. "Als ik een film huur, is het altijd heel wat anders." Acteren in een thriller is wel 'heel cool', vindt ze. "Lekker rennen en schreeuwen."

De brunette is vooral in haar nopjes, omdat het werken aan een film behoorlijk verschilt met spelen in een soap. "Bij soap nemen we wel 26 scènes per dag op, bij film hooguit een stuk of vier. We werken hier maar met één camera en alles mag heel vaak over." Ook vindt ze het leuk dat een film 'voor altijd' is. "Een film kun je vaker terugzien. Bij soap kijk je alleen maar uit naar de volgende aflevering. Maar ik vind het allebei leuk, hoor."

De opnamen voor 'Complexx' gingen twee weken geleden van start. De film gaat over een groep gameverslaafden die in een virtuele nachtmerrie terechtkomt. Yolanthe speelt de 22-jarige Lianne, die juist een hekel heeft aan games, maar in dezelfde ellende belandt als de fanatiekelingen. Ook haar ONM-collega Sander Foppele en BNN-presentator Filemon Wesselink vervullen belangrijke rollen in de film, die aan het eind van het jaar op het witte doek moet verschijnen.

Yolanthe, die onlangs door mannenblad FHM werd gekozen tot meest sexy vrouw van Nederland, is er van overtuigd dat 'Complexx' een leuke film wordt. "Er vliegen geen afgehakte armen door het beeld en er zit een heel interessante verhaallijn door de spanning verweven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen