Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Madonna vraagt Brad Pitt om hulp bij adoptie'

Shownieuws

Madonna en Guy Ritchie hebben Brad Pitt om advies gevraagd. Het koppel wil een kindje adopteren en heeft zich daarom tot goede vriend Brad gewend.

Madonna en Guy Ritchie hebben Brad Pitt om advies gevraagd over het adopteren van een kindje. Dat meldt het Britse tabloid The Sun vrijdag. Pitt zit op dit moment in een procedure om de officiële adoptievader te worden van de door zijn vriendin Angelina Jolie geadopteerde kinderen Maddox en Zahara.

De 47-jarige Madonna en haar man hebben Brad en Angelina volgens The Sun niet alleen om advies gevraagd, maar hebben ook dezelfde advocaat ingeschakeld voor de adoptie.

Een bron bij de krant vertelt dat het showbizzkoppel serieus is over de adoptieplannen. "Ze zijn allebei gek op kinderen en willen hun gezin graag uitbreiden. Omdat het Madonna helaas niet is gelukt nog een keer zwanger te worden, willen ze nu adopteren."

Madonna en Ritchie hebben een zoontje, Rocco van 5. De zangeres kreeg eerder al een dochter, Lourdes (9), met haar toenmalige vriend Carlos Leon.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen