Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christy Turlington heeft geen behoefte aan botox

Shownieuws

Voormalig supermodel Christy Turlington zal zich nooit laten inspuiten met botox om er jonger uit te zien. Model Linda Evangelista is er juist fan van.

Voormalig supermodel Christy Turlington zal zich nooit laten inspuiten met botox om er jonger uit te zien. Dat meldt de Britse krant The Sun. "Ik ben niet bang ouder te worden", zegt de 37-jarige Turlington. "Als ik mensen van mijn leeftijd zie die ingespoten zijn, word ik alleen maar blijer van mijn eigen gezicht."

Linda Evangelista, die in de jaren negentig net als Turlington tot de grootste topmodellen van haar tijd behoorde, kijkt heel anders aan tegen de verjongende rimpelbehandeling. "Ik gebruik botox en schaam me daar niet voor. Wel hoop ik de mimiek in mijn gezicht te behouden." Van botoxinjecties is bekend dat de gezichtsuitdrukkingen afnemen.

De 41-jarige Linda laat -nu ze zwanger is- voorlopig geen botox inspuiten. Het model is zwanger van haar eerste kindje, dat in de herfst wordt verwacht. Op de cover van de augustuseditie van Vogue is ze met dikke buik te bewonderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen