Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naomi Campbell gearresteerd voor geluidsoverlast

Shownieuws

Naomi Campbell is eerder deze maand in London gearresteerd wegens geluidsoverlast. Het 36-jarige supermodel is inmiddels op vrije voeten gesteld.

(Novum/AP) - Naomi Campbell is eerder deze maand in Londen gearresteerd wegens geluidsoverlast, meldt de Britse krant The Sun. Het 36-jarige model, dat bekendstaat als opvliegend, werd ingerekend toen ze midden in de nacht voor het huis van een ex-vriend de buurt bij elkaar schreeuwde. Zij heeft enkele uren vastgezeten.

Het model kwam op 10 juli om 03.30 uur bij het huis van haar ex-vriend. Nadat hij weigerde haar binnen te laten, begon Campbell te schreeuwen en te tieren, waarop buurtbewoners de politie belden. Ook de agenten kregen de volle verbale laag, waarop het model werd ingerekend.

De politie wil niet bevestigen dat Campbell is aangehouden, maar heeft wel gezegd dat 'een 36-jarige vrouw' is opgepakt. Volgens een woordvoerder wordt zij niet verder vervolgd.

Campbell is vaker met justitie in aanraking gekomen. Vorige maand moest ze in New York voor de rechter verschijnen, omdat ze een huishoudelijke hulp een mobiele telefoon naar het hoofd zou hebben gegooid.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen