Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David Arquette verliest filmbeelden uit opwinding

Shownieuws

David Arquette is een band met de beelden van zijn regiedebuut uit opwinding kwijtgeraakt. Hij mocht de beelden laten zien op een stripconventie in San Diego.

(Novum/AP) - David Arquette had zoveel zin om de eerste beelden van zijn regiedebuut 'The tripper' te laten zien op een stripconventie in San Diego, dat hij de band op weg ernaartoe kwijtraakte. "Ik schaam me dood", zei de 34-jarige acteur tegen de aanwezigen. "Ik zet ze vanavond allemaal op internet." Om de pijn te verzachten, speelde Arquette een paar scènes uit zijn film na.

De nieuwbakken regisseur beschreef de productie, die hij een 'passieproject' noemde, als een politieke horror over iemand die geobsedeerd is door de voormalige Amerikaanse president Ronald Reagan en die hippies aanvalt op een muziekfestival. De echtgenote van Arquette, Friends-ster Courtney Cox, heeft in de film een kleine rol als zichzelf.

Arquette liet weten bewust voor het horrorgenre te hebben gekozen. "Het is algemeen bekend dat dit een zeer winstgevend genre is, omdat de fans erg trouw zijn." Of hij ook echt aan zijn film gaat verdienen, moet nog blijken. Vooralsnog heeft hij geen distributeur kunnen vinden die het project wil uitbrengen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen