Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sheryl Crow openhartig over breuk met Lance

Shownieuws

Het was moeilijk voor Sheryl Crow om haar breuk met Lance Armstrong te verwerken terwijl ze net de diagnose kanker had gekregen. Dat vertelt ze aan Vanity Fair.

(Novum/AP) - Sheryl Crow heeft het erg moeilijk gehad met de verwerking van haar stukgelopen relatie met Lance Armstrong toen ze net de diagnose borstkanker had gekregen. Dat vertelt ze in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair. "Ik weet dat hij graag bij me wilde zijn."

Crow en de zevenvoudige winnaar van de Tour de France hadden plannen om te gaan trouwen. Begin februari maakten zij bekend hun verloving te hebben verbroken. Enkele weken later werd bij de Amerikaanse zangeres kanker vastgesteld.

De 44-jarige Crow, die onder meer een hit scoorde met 'All I wanna do', belde Armstrong meteen toen ze te horen had gekregen dat ze ziek was. De voormalige profwielrenner wilde direct naar haar toekomen, maar dat weigerde ze. "Het zou te moeilijk zijn om tegelijkertijd te worden geconfronteerd met onze breuk en mijn ziekte."

Het op de klippen lopen van hun relatie was 'verwoestend' voor beiden, vertelt ze. "Ik denk nog elke dag aan Lance en zijn kinderen." Ze ontkent de geruchten dat de relatie mislukte omdat Lance, die al drie kinderen heeft uit een eerder huwelijk, geen nieuw gezin wilde stichten. "Het zou te makkelijk zijn om alles te wijten aan mijn wens om te trouwen en kinderen te krijgen. Zo simpel is het niet, het gaat veel dieper."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen