Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Schade door brand in landhuis Osbournes

Shownieuws

Een brandje in het landhuis van het gezin Osbourne heeft schade aangericht in de hal van de villa. Geen van de Osbournes was op het moment van de brand thuis.

(Novum/AP) - Een brandje in het landhuis van het Britse gezin Osbourne heeft schade aangericht in de hal van de villa. Rocker Ozzy, zijn vrouw Sharon en hun drie kinderen Aimee, Kelly en Jack waren op het moment van de brand niet thuis. Een personeelslid moest na het inademen van rook door ambulancepersoneel worden behandeld.

Het vuur ontstond vermoedelijk door kortsluiting in een lamp. De brandweer werd gewaarschuwd door het automatische alarmsysteem in de woning. Volgens een woordvoerder ging het om niet meer dan 'een klein brandje'. Verspreiding van het vuur kon worden voorkomen. De brandweer heeft aangeboden het gezin voorlichting te geven over brandpreventie.

Ozzy Osbourne werd bekend als zanger van de band Black Sabbath. Nadat de familieleden zich voor de realityserie The Osbournes door de camera's van MTV lieten filmen, werden ook Sharon, Kelly en Jack beroemd. Dochter Aimee weigerde zich te laten filmen. Zij woonde tijdens de opnamen niet thuis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen