Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daniel Craig ook 007 in volgende Bond-film

Shownieuws

Daniel Craig kruipt ook in de volgende Bond-film in de huid van de Britse geheim agent 007. De nieuwe Bond-film wordt verwacht in het voorjaar van 2008.

(Novum/AP) - Daniel Craig kruipt ook in de volgende Bond-film in de huid van de Britse geheim agent 007. Dat hebben de producers van de film bekendgemaakt. De nieuwe Bond-film wordt verwacht in het voorjaar van 2008 en heeft 'Bond 22' als werktitel meegekregen. In 'Casino Royale', die in november uitkomt, maakt Craig zijn debuut als 007. Onder anderen Sean Connery, Roger Moore en Timothy Dalton gingen hem voor.

De producers van de film, Michael G. Wilson en Barbara Broccolo, laten weten erg gecharmeerd te zijn van de acteerprestaties van de 38-jarige Craig. "We erg blij met de kant die de film opgaat met Daniel. Hij weet het oorspronkelijke karakter van Bond perfect weer te geven." Craig werd vorig jaar uitgekozen om de rol van James Bond te vertolken, waarmee de Brit de opvolger is van de 53-jarige Pierce Brosnan.

Dinsdag werd bekend dat de nieuwe Bond-film mogelijk wordt geregisseerd door de Zuid-Afrikaan Roger Michell. Hij onderhandelt nog over zijn bijdrage aan de productie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen