Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stalker brengt Colin Farrell niet van de wijs

Shownieuws

Acteur Colin Farrell is de rust zelve gebleven toen hij in The Tonight Show werd overrompeld door een stalker. Hij droeg de vrouw kalm over aan de beveiliging.

(Novum/AP) - Colin Farrell is de rust zelve gebleven toen hij donderdag werd overrompeld door een stalker. De Ierse acteur was te gast in The Tonight Show van de Amerikaanse talkshowpresentator Jay Leno, toen een vrouw uit het publiek onverwacht het podium opliep en hem iets in zijn oor fluisterde. Daarop pakte de 30-jarige Ier haar kalmpjes bij haar elleboog, vroeg de cameraman te stoppen met opnemen en begeleidde de vrouw het podium af richting de beveiliging.

"Mijn eerste stalker", zei Farrell toen hij weer had plaatsgenomen en zijn excuus had aangeboden aan het publiek. "Welkom in het leven van een echte ster", luidde de reactie van Leno. Wat de vrouw hem had toegefluisterd, wilde de acteur niet zeggen. De rest van de show zat hij er volgens een 16-jarige aanwezige 'heel rustig' bij. Op verzoek van de Amerikaanse zender NBC, die de show van Leno uitzendt, is de vrouw niet gearresteerd.

Na de opnamen van het programma bezocht Farrell de première van zijn nieuwe film 'Miami vice' in New York. In het actieavontuur speelt hij de rol van detective James 'Sonny' Crockett. De rol van zijn partner, detective Ricardo Tubbs, wordt gespeeld door Jamie Foxx. In augustus gaat de film draaien in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen