Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verwondingen 'Sixth sense'-acteur vallen mee

Shownieuws

Haley Joel Osment, de 18-jarige 'Sixth Sense'-acteur, heeft een rib gebroken en zijn schouder verwondt bij een auto-ongeluk.

(Novum/AP) - De verwondingen die acteur Haley Joel Osment donderdag heeft opgelopen bij een auto-ongeluk vallen mee. Hij heeft een rib gebroken en is gewond aan zijn schouder. Dat heeft een van zijn artsen in een ziekenhuis in Los Angeles bekendgemaakt.

De 18-jarige acteur uit de film 'Sixth sense' reed donderdag met zijn auto tegen een betonnen pilaar en sloeg over de kop. Het is nog onduidelijk waardoor de acteur de macht over het stuur heeft verloren, zei een woordvoerder van de politie in Los Angeles na het ongeluk. De tiener was volgens hem na het ongeluk bij bewustzijn en aanspreekbaar.

Zijn artsen verwachten dat de acteur volledig zal herstellen. Hij mag waarschijnlijk dit weekeinde al het ziekenhuis verlaten. De dokter wilde niet ingaan op de vraag of bij Osment een alcoholtest is afgenomen. "Er zal zeker bloed bij hem zijn afgenomen, maar daar wil ik verder niets over zeggen."

Osment werd bekend als het helderziende jongetje Cole in 'Sixth sense' (1999). Binnenkort is hij te zien in de film 'Home of the Giants', waarin hij een verslaggever van een schoolkrant speelt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen