Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamai gaat samenwonen

Shownieuws

Idols-winnaar en musicalster Jamai gaat samenwonen met zijn vriend, de 35-jarige Braziliaanse danser Ronaldo Borges. Hij heeft een huis gekocht in Amsterdam.

Idols-winnaar Jamai gaat samenwonen met zijn vriend, de 35-jarige Braziliaanse danser Ronaldo Borges. Hij heeft een huis gekocht in het centrum van Amsterdam, vertelt hij vrijdag in De Telegraaf. Het is nog niet duidelijk hoe lang het stel kan genieten van het delen van huis en haard: Borges mag mogelijk niet in Nederland blijven wonen, omdat hij vanaf augustus geen werk meer heeft. Nu danst hij nog in de musical The Lion King.

Het samenwonen staat los van alles, zegt Jamai in de krant. "Dat willen we gewoon erg graag. En trouwen, dat verandert de zaak niet. Anders had ik allang een ring om zijn vinger geschoven. Ook al willen we natuurlijk liever trouwen uit liefde, en niet om het papiertje."

De 20-jarige musicalster en zanger is deze week begonnen met de repetities voor de musical The Wiz, waarin hij komend theaterseizoen in de weekeinden de vogelverschrikker speelt. "Doordeweeks kan ik me dan op andere dingen richten. Ik ga een tv-programma presenteren, waar ik helaas nog niets over mag vertellen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen