Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tweede zoon voor Russell Crowe

Shownieuws

Russell Crowe is voor de tweede keer vader geworden van een zoon. Zijn vrouw Danielle Spencer is vrijdag bevallen. De jongen heet Tennyson Spencer Crowe.

(Novum/AP) - Russell Crowe is voor de tweede keer vader geworden van een zoon. Zijn vrouw Danielle Spencer is vrijdag bevallen. Dat vertelde de trotse vader vrijdagochtend op de Australische radiozender 2UE. De zeven pond wegende jongen heeft de naam Tennyson gekregen. Moeder en zoon maken het goed.

De Nieuw-Zeelandse acteur vertelde voor deze voornaam te hebben gekozen omdat dat 'anders' is. Daarnaast heeft de keuze te maken met zijn broer Terry. "Mijn zoon heeft dan net als mijn broer de initialen T.C." De roepnaam van de jongen wordt Tenny.

Crowe en Spencer hebben al een zoon, de 2-jarige Charlie. Ze hebben hem voorbereid op de komst van zijn broertje. "We hebben het denk ik goed opgebouwd", vertelt Russell. "We hebben hem zelfs verteld dat het zijn baby is."

In maart verklapte de acteur in de talkshow van Jay Leno al dat hij Charlie aan het voorbereiden was op de baby. Hij vertelde toen dat hij de peuter had gevraagd hoe hij zijn broertje wilde noemen. "Zijn eerste optie was Pumpkinhead (Pompoenhoofd, red.), maar de volgende dag veranderde hij het in Stinky (Stinkerd, red.)."

De 42-jarige Crowe won twee keer een Oscar voor beste mannelijke hoofdrol. Dat was voor zijn rollen in de films 'Gladiator' en 'A beautiful mind'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen