Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Belinda kan dierenliefde eindelijk delen

Shownieuws

Belinda Meuldijk en haar vriend, hondentrainer Thierry Duval, zijn intens gelukkig met elkaar. Hun grote liefde voor dieren kunnen ze prima met elkaar delen.

Belinda Meuldijk en haar vriend, hondentrainer Thierry Duval, zijn intens gelukkig met elkaar. Hun grote liefde voor dieren kunnen ze prima met elkaar delen. Dat vertellen de ex-vrouw van Rob de Nijs en haar geliefde vrijdag in De Telegraaf. "In mijn leven heb ik nooit eerder iemand ontmoet die zo veel om beesten geeft", zegt de 28-jarige Duval in de krant. "Haar ziel is met hetzelfde bezig als de mijne."

Het verliefde stel woont samen met vijftien honden en Meuldijks autistische zoon Joshi in haar huis. Ze noemen het huishouden hun roedel. "Thierry ziet elk gezin met honden als een roedel, waarin iedereen zijn plaats moet kennen", verklaart de tekstschrijfster. "Belinda is de baas, de alpha, zoals dat in hondentermen wordt genoemd", legt Duval uit. "Nu komen ik en mijn hond Cody daar vlak onder. We mogen al meepraten."

De 51-jarige Meuldijk trouwde in 1984 met De Nijs, van wie zij de vaste tekstschrijfster was. Zij hadden de laatste jaren van hun huwelijk een latrelatie. Hun scheiding werd eind vorig jaar bekendgemaakt.

Meuldijk vertelt het heerlijk te vinden haar nieuwe liefde dicht bij zich te hebben. "Ik ben relationeel eindelijk verlost uit het schemergebied waarin ik jaren leefde. Waarin je niet begrijpt waarom de ander dingen doet. Ook omdat je niet precies weet waar de ander mee bezig is." Haar relatie met Duval beschrijft ze als 'heel open en oprecht'. "Thierry is niet mijn toyboy, maar mijn zielsverwant."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen