Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Hudson wint rechtszaak tegen Brits tabloid

Shownieuws

Kate Hudson heeft haar gelijk gekregen in een rechtzaak tegen de National Enquirer. Het blad had eerder gesuggereerd dat Hudson een eetprobleem zou hebben.

Kate Hudson heeft haar gelijk gekregen in een rechtszaak tegen de Britse versie van The National Enquirer. Dit meldt website van de BBC donderdag. Het tijdschrift had eerder gesuggereerd dat de 27-jarige actrice een eetprobleem zou hebben.

In het bewuste artikel was te lezen dat Goldie Hawn, de moeder van Hudson, haar dochter aanspoorde vooral wat te eten. Ook waren foto's geplaatst van de actrice, met daarbij de vermelding dat Hudson 'pijnlijk dun' was. Advocaten van het tijdschrift hebben toegegeven dat de beweringen onjuist zijn.

The National Enquirer heeft toegezegd de actrice te betalen voor de geleden emotionele schade. De actrice is volgens de BBC opgelucht dat het misverstand is opgelost.

De uitspraak komt kort nadat The National Enquirer in Engeland in excuses aanbood aan Britney Spears voor de publicatie van twee onjuiste artikelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen