Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie Williams gooit muziek over andere boeg

Shownieuws

Robbie Williams slaat met zijn nieuwe single 'Rudebox' een andere muzikale weg in. De mix van pop, rock en romantische ballads moet wijken voor techno.

Robbie Williams slaat met zijn nieuwe single 'Rudebox' een andere muzikale weg in. De mix van pop, rock en romantische ballads die het grote publiek van de Britse zanger is gewend, moet wijken voor een nummer dat meer weg heeft van techno. Dat meldt de Britse krant The Sun donderdag.

In de krant zegt de 32-jarige ster dat hij zichzelf heeft gevonden op zijn nieuwe, nog naamloze album. De zanger omschrijft de stijl als 'ondeugende elektro-funk-pop met een diepe bas'.De single 'Rudebox' komt 4 september uit. Het album volgt niet lang daarna. Een precieze datum voor de release is nog niet bekend.

De tabloid meldt verder dat een groupie van Robbie haar vermeende seksavontuur met de zanger gaat verfilmen. De productie 'One night with Robbie' moet in oktober uitkomen. De vrouw, die zelf een rol speelt in de film, zegt geen problemen te hebben met erotische scènes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen