Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zangeres Jewel in soapserie

Shownieuws

Zangeres Jewel maakt in een soapserie promotie voor haar nieuwe album. Ze speelt zichzelf in een aflevering van de serie 'The Young en the restless'.

(Novum/AP) - Zangeres Jewel maakt in een soapserie promotie voor haar nieuwe album. Ze speelt zichzelf in een aflevering van de serie 'The Young en the restless'.

In de aflevering wordt een liefdadigheidsevenement georganiseerd ter nagedachtenis van een tiener die omkwam bij een ongeluk waarbij alcohol in het spel was. Jewel zingt in de aflevering twee liedjes van haar nieuwe cd 'Goodbye Alice in Wonderland'. Aan het einde van de show verschijnt de 31-jarige zangeres in een oproep namens de organisatie Mothers Against Drunk Driving.

Het album 'Goodbye Alice in Wonderland' kwam begin deze maand uit. Het is volgens de zangeres het meest autobiografische album sinds haar debuut 'Pieces of you' uit 1995. "Dit album is geen sprookje, maar mijn levensverhaal. De liedjes volgen elkaar in logische volgorde op. Net als een roman met een begin, midden en einde", schrijft de Amerikaanse op haar website.

Jewel scoorde hits met nummers als 'You were meant for me', 'Foolish games' en 'Hands'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen