Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-boybandleden werken aan comeback via MTV

Shownieuws

Vijf voormalige boybandleden hopen samen oude tijden te doen herleven. Zij zijn samengebracht voor een realityshow van MTV, Totally Boyband.

Vijf voormalige boybandleden hopen samen oude tijden te doen herleven. Zij zijn samengebracht voor de nieuwe realityshow van MTV, Totally Boyband. De heren worden daarin acht afleveringen gevolgd tijdens hun poging een comeback te bewerkstelligen. De groep bestaat uit voormalige leden van Another Level, Steps, S Club 7, 911 en New Kids on the Block.

Samen hebben de bandleden wereldwijd meer dan 87 miljoen platen verkocht en veertig toptiensingles gehad, waarvan elf nummer 1-noteringen. Dane Bowers, Lee Latchford-Evans, Bradley McIntosh, Jimmy Constable en Danny Wood hopen dat dit er meer worden.

De samenstelling van de groep werd woensdag bekend gemaakt. De 34-jarige Constable, voormalig lid van 911, zegt in een interview met MTV geen twijfels te hebben over het succes van de groep. "Iedereen heeft veel geleerd over de muziekindustrie en we weten allemaal wat ons te wachten staat."

De serie wordt vanaf 17 september uitgezonden op MTV UK. De eerste single van de mannen ligt 23 oktober in de winkels. De band wordt begeleid door Jonathan Shalit, het brein achter de carrières van Charlotte Church en Jamelia.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen