Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny Depp goed in handtekeningen uitdelen

Shownieuws

Johnny Depp is erg goed in het uitdelen van handtekeningen. De acteur is door Autograph Collector uitgeroepen tot de beste handtekeningzetter van Hollywood.

(Novum/AP) - Johnny Depp is erg goed in het uitdelen van handtekeningen. De acteur is door het Amerikaanse tijdschrift Autograph Collector uitgeroepen tot de beste handtekeningzetter van Hollywood. Bij Cameron Diaz kunnen fans beter niet aankloppen voor een krabbel. Zij is volgens het blad het slechtst in het geven van handtekeningen.

Veel sterren willen geen handtekeningen meer zetten als ze beroemd en rijk zijn geworden, stelt de uitgever van Autograph Collector, Steve Cyrkin. "Maar Johnny Depp maakt altijd tijd. Hij heeft zelfs handtekeningen uitgedeeld aan groepen mensen op het vliegveld terwijl hij zijn handen vol had aan zijn bagage."

Cameron Diaz heeft volgens Cyrkin geen begrip voor mensen die een handtekening van haar willen. "Ze mag dan een goede actrice zijn, ze is vreselijk in het uitdelen van handtekeningen. In plaats van dat ze gewoon aan het verzoek van mensen voldoet, leest ze haar fans de les over hoe dom handtekeningen zijn."

Het is de veertiende keer dat Autograph Collector de beste handtekeninggever heeft verkozen. Vorig jaar stond Johnny Depp ook bovenaan de lijst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen