Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tiësto draait op afterparty Red Hot Chili Peppers

Shownieuws

Dj Tiësto gaat draaien op een afterparty van Red Hot Chili Peppers en The Who. De bands treden op tijdens de eerste Amerikaanse editie van het V Festival.

Dj Tiësto gaat draaien op een afterparty van de Red Hot Chili Peppers en The Who. Dat meldt platenlabel en organisator Virgin. De rockbands treden op tijdens de eerste Amerikaanse editie van het V Festival, dat is overgewaaid uit Engeland. Ook Gnarls Barkley, The Killers, Flaming Lips en Scissor Sisters spelen op het festival, dat 23 september plaatsvindt in Baltimore. Tiësto draait ook voor het gewone publiek.

Het V Festival is in Groot-Brittannië één van de grootste en bekendste festivals. Het vindt traditiegetrouw plaats op twee plekken: het Hylands Park in Chelmsford en het Weston Park in Staffordshire. Dit jaar zijn Radiohead en Morrissey daar geboekt als hoofdacts.

Amerika is niet het enige land waar Tiësto de komende tijd te vinden is. Zo draait hij binnenkort in onder meer Griekenland, België, Oostenrijk en Engeland. Nederlandse fans kunnen hem 16 augustus in eigen land bewonderen. Dan staat Tiësto in club Panama in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen