Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Straatverbod Charlie Sheen verlengd

Shownieuws

Het straatverbod van Charlie Sheen is verlengd. Hij moet negentig meter uit de buurt blijven van zijn ex-vrouw Denise Richards. Hij zou haar bedreigd hebben.

(Novum/AP) - Het straatverbod van Hollywood-acteur Charlie Sheen is verlengd. Hij moet minimaal negentig meter uit de buurt blijven van zijn ex-vrouw Denise Richards en hun twee dochtertjes, Sam en Lola. De rechter beval het straatverbod vorige maand, nadat de actrice had verklaard dat Sheen haar heeft geduwd en uitgescholden.

Ook zou de 40-jarige acteur Richards en haar ouders hebben bedreigd. Sheen zegt echter dat zijn ex een lastercampagne tegen hem voert omdat ze de voogdij over hun twee dochtertjes niet wil delen.

Het straatverbod geldt tot 13 juli. Tot die datum is een psycholoog bezig een omgangsregeling voor Sheen met zijn kinderen te bedenken. Dit gebeurt in overleg met de advocaten van Sheen en Richards.

De zoon van acteur Martin Sheen werd bekend met films als Platoon en Wall Street. Richards was een van de schone dames in de Bond-film 'The world is not enough'. Ook speelde zij in Paul Verhoevens Starship Troopers. De twee leerden elkaar kennen op de set van de film Good Advice (2001) en ze speelden samen in Scary Movie 3. In maart vroeg de 35-jarige actrice na drie jaar huwelijk een scheiding aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen