Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Black Eyed Peas vrezen aanslagen in India'

Shownieuws

De Amerikaanse hiphopgroep Black Eyed Peas heeft twee concerten in India uitgesteld uit angst voor aanslagen. Dat meldt de Indiase krant Hindustan Times.

De Amerikaanse hiphopgroep Black Eyed Peas heeft twee concerten in India uitgesteld uit angst voor terroristische aanslagen. Dat meldt de Indiase krant Hindustan Times donderdag. De band zou op 2 en 3 augustus optreden in Bangalore en Mumbai, het voormalige Bombay.

Eerder meldden websites als Contactmusic en AllHipHop.com dat het management van de vierkoppige groep de optredens om vage redenen annuleerde. De Hindustan Times denkt dat het uitstellen van de optredens een gevolg is van de aanslagen vorige week op treinen in Mumbai. Daarbij kwamen zeker tweehonderd mensen om het leven.

Black Eyed Peas toert momenteel rond de wereld. De komende tijd zijn de bandleden in Azië, waar ze onder meer Thailand, China, Japen en Taiwan aandoen. Op de website van de hiphoppers staan de concerten in India nog gewoon vermeld.

Met nummers als 'Where is the love', 'Don't phunk with my heart', 'My humps' en 'Mas que nada', een samenwerking met Sergio Mendes, stond Black Eyes Peas wereldwijd hoog in de hitlijsten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen