Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Treble ontmoet Nederlandse ambassadeur in Athene

Shownieuws

Treble heeft een ontmoeting met de Nederlandse ambassadeur in Athene. Dat gebeurt op een welkomstborrel voor de Nederlandse delegatie naar het Songfestival.

De trommelaarsters van Treble ontmoeten zaterdag de Nederlandse ambassadeur in Athene. Dat gebeurt op een welkomstborrel voor de Nederlandse delegatie naar het Eurovisie Songfestival, meldt het management van Treble.

Caroline, Niña en Djem nemen donderdag voor Nederland deel aan de halve finale van het Eurovisie Songfestival in de Griekse hoofdstad. Als de zangeressen met hun zelfgecomponeerde nummer Amambanda bij de beste tien eindigen, mogen zij twee dagen later meedoen aan de finale.

Als voorbereiding krijgen de zangeressen conditietraining van hun choreograaf. Die training bestaat uit een lichamelijke component (bijvoorbeeld hardlopen) en een geestelijke (mediteren). "Anders krijgen zij geen adem meer, wanneer zij onder de warme studiolampen zingen, lopen en klimmen. Bovendien moeten zij er ondanks de inspanningen ook nog fris en fruitig uitzien", legt manager André Posthumus uit.

De manager is nog enthousiast over de persconferentie vrijdag met internationale journalisten. "Zij worden heel goed ingeschat in tegenstelling tot dat gezeur met Nederlandse polls op internet", zegt Posthumus.

Tijdens de bijeenkomst improviseerden de meiden een nieuw lied. Dat is volgens Posthumus geen novum. "Elke dag worden wel liedjes geïmproviseerd. Talrijke Treble-composities zal het publiek nooit horen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen