Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul de Leeuw en Simone Kleinsma samen op de bühne

Shownieuws

Paul de Leeuw en Simone Kleinsma staan komend theaterseizoen samen op het toneel. Zij zijn te zien in de Van den Ende-musical 'Aan het einde van de regenboog'.

Paul de Leeuw en Simone Kleinsma staan komend theaterseizoen samen op het toneel. Zij zijn te zien in de musical 'Aan het einde van de regenboog' van Joop van den Ende Theaterproducties. Het stuk gaat over actrice Judy Garland in de nadagen van haar leven. Simone Kleinsma speelt en zingt Garland. De Leeuw kruipt in de huid van Anthony, haar toegewijde pianist.

Het stuk beleefde in augustus vorig jaar zijn wereldpremière in het Sydney Opera House. Na Australië is Nederland een van de landen waar de musical nog voor de Broadway-première is te zien. Ondersteund door een live-combo passeren songs als 'Come rain or come shine' en 'Somewhere over the rainbow' de revue.

'Aan het einde van de regenboog' gaat op 4 februari in première en is tot en met juni volgend jaar te zien in diverse theaters in Nederland.

In 1995 hadden Kleinsma en De Leeuw samen een hit met het duet 'Zonder jou'. In de jaren negentig speelden zij samen in de musical Les Misérables.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen