Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Afspraakje met Jessica Biel kost 24 duizend euro

Shownieuws

Een date met actrice Jessica Biel heeft bij een veiling 24 duizend euro opgeleverd. Het geld gaat naar een meisje dat bij een ongeluk haar been verloor.

(Novum/AP) - Een middagje uit met actrice Jessica Biel heeft bij een veiling 24 duizend euro opgeleverd. Het geld is bestemd om de medische kosten te dekken van een middelbare scholiere die onlangs bij een ongeluk haar been verloor. Het winnende bod komt van een man die anoniem wenst te blijven.

Biel, die door lezers van mannenblad Esquire werd verkozen tot 'meest sexy vrouw ter wereld', kwam zelf met het idee zich te laten veilen, vertelt haar vader aan de lokale Amerikaanse tv-zender KMGH-TV. Ze achtte het een goede manier om aandacht te vestigen op de schrijnende financiële situatie van de familie van het meisje, dat werd overreden en elf meter werd meegesleept door een Hummer-limousine.

De 24-jarige actrice was zelf niet bij de veiling aanwezig. Ze is voor de opnamen van haar nieuwe film 'Next' in Italië. In een voor de veiling opgenomen geluidsopname beloofde ze een goedkoop afspraakje te zullen zijn. De date vindt plaats op 18 augustus.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen