Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Baseballfan Hanks maakt jeugddroom waar

Shownieuws

Met een wedstrijdtournee langs Amerikaanse baseballstadions komt een jeugddroom uit voor Tom Hanks. Hij deed zich de tournee cadeau voor zijn 50e verjaardag.

(Novum/AP) - Met een wedstrijdtournee langs Amerikaanse baseballstadions komt een jeugddroom uit voor Tom Hanks. De Amerikaanse acteur is een fanatieke fan van de sport. De hoofdrolspeler uit onder meer 'The Da Vinci Code' deed zichzelf de tournee cadeau voor zijn vijftigste verjaardag. Hij wordt vergezeld door twee van zijn vrienden, regisseur Ron Howard en komiek Dennis Miller. "Mijn jeugddroom komt nu uit."

Na eerder deze week wedstrijden in Baltimore en Pittsburgh te hebben bezocht, arriveerde het drietal woensdag in Cincinnati voor de wedstrijd van de Cincinnati Reds tegen de New York Mets. De mannen zaten tijdens de wedstrijd in een aparte interviewruimte, waar ze in het gezelschap van de pers grappen maakten en op de foto gingen met fans.

Hoewel Hanks niets kwijt wil over het verloop van de reis, liet hij weten dat de tournee inmiddels is ingekort wegens het drukke werkschema van het trio. De 50-jarige acteur is momenteel bezig met de opnamen van 'The Risk Pool', een verfilming van het boek van Richard Russo. De film wordt in het voorjaar van volgend jaar in de bioscopen verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen