Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Acteur Daniel Baldwin opgepakt na auto-ongeluk

Shownieuws

Daniel Baldwin is aangehouden nadat hij betrokken was geraakt bij een ongeluk. Zijn rijbewijs bleek te zijn verlopen. Hij zit vast zolang het onderzoek loopt.

(Novum/AP) - Daniel Baldwin is woensdag aangehouden nadat hij betrokken was geraakt bij een auto-ongeluk. De Amerikaanse acteur reed volgens de politie met een snelheid van 130 kilometer per uur in op twee geparkeerde auto's in Los Angeles. Hij moest in het ziekenhuis worden behandeld aan nek- en rugklachten. Hij werd opgepakt omdat zijn rijbewijs bleek te zijn verlopen.

De 45-jarige Baldwin blijft vastzitten tot de politie klaar is met het onderzoek naar het ongeluk. Een onbekende vrouwelijke passagier van de acteur bleef ongedeerd.

Daniel is de broers van de acteurs Alec, Stephen en William. Hij speelde rolletjes in televisieseries als 'NYPD Blue' en 'Touched by an angel'. Sinds jaren kampt hij met een drugsverslaving. In 1998 werd hij in kritieke toestand opgenomen in een ziekenhuis na een overdosis. De laatste jaren beweerde hij van de drugs af te zijn, maar in april werd hij nog gearresteerd wegens drugsbezit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen