Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Caz! organiseert wedstrijd rond Da Vinci Code

Shownieuws

Radiozender Caz! organiseert een wedstrijd rond The Da Vinci Code. Vrijdag wordt in het programma Timur Open Air 'The Da Vinci Code Experience' gespeeld.

Radiozender Caz! organiseert een wedstrijd rond The Da Vinci Code. Vrijdag wordt 'The Da Vinci Code Experience' gespeeld in het programma Timur Open Air. De luisteraars maken daarbij kans op een 'ontdekkingsreis' langs de locaties uit de film The Da Vinci Code.

Deelnemers aan de 'Experience', die zich kunnen aanmelden met een sms'je aan de radiozender, moeten in Amsterdam op zoek naar aanwijzingen en een code. Vervolgens moeten zij de code ontcijferen. De deelnemer die dit het snelst doet, wint de reis. De winnaar reist onder meer naar Parijs voor een bezoek aan het Château Du Clos Luc, naar Londen voor een nachtelijke rondleiding door de National Gallery en naar Edinburgh voor een privé-rondleiding door de Rosslyn Chapel.

The Da Vinci Code is in kerkelijke kringen omstreden. Het Vaticaan roept op tot een boycot, omdat de film antichristelijk zou zijn. Hoofdrolspeler Tom Hanks vindt echter dat het verhaal niet al te serieus moet worden genomen. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Dan Brown. De bestseller gaat uit van de theorie dat Jezus Christus een kind heeft verwekt bij Maria Magdalena. The Da Vinci Code opent woensdag het filmfestival van Cannes en is twee dagen later wereldwijd te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen