Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sugar Lee Hooper werkt aan jazzalbum

Shownieuws

Entertainer Sugar Lee Hooper werkt in het geheim aan een jazzalbum. "Hoewel ik de feestkant blijf doen, ben ik stilletjes een jazzalbum aan het maken."

Sugar Lee Hooper werkt in het geheim aan een jazzalbum. Dat zegt de entertainer donderdag in De Telegraaf. "Hoewel ik de feestkant blijf doen, ben ik ook stilletjes een jazzalbum aan het maken. Ik ben altijd al met jazz bezig geweest, mijn vader was jazzpianist. Maar je verdient er niets mee." Wanneer en of het album uitkomt, meldt de krant niet.

Het gaat goed met de 58-jarige Sugar Lee, die in het echt Marja van der Toorn heet. Het afgelopen jaar viel ze zeventig kilo af door haar eetpatroon drastisch te veranderen. Zo at ze veel groenten, maar geen koolhydraten en suiker. "Vooral dat laatste vond ik moeilijk, ik ben dol op zoet. Ik heet niet voor niets Sugar."

Om zichzelf na het afvallen wat op te peppen en om van het overtollig vel af te komen, onderging de entertainer zes maanden geleden een facelift. Met succes. "Ik heb weer botten en de mimiek is gebleven. Ik had nooit een Marijke Helwegen willen worden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen