Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frédérique Huydts won 24 duizend euro

Shownieuws

Frédérique Huydts heeft 'Wie... is de mol?' gewonnen. Zij ging met meer dan 24 duizend euro naar huis, nadat zij Milouska Meulens had ontmaskerd als mol.

Frédérique Huydts heeft 'Wie... is de mol?' gewonnen. Zij ging met meer dan 24 duizend euro naar huis, nadat zij journaliste Milouska Meulens had ontmaskerd als saboteur. Vorige maand is Huydts overleden. De uitslag van het spel werd vrijdag bekendgemaakt tijdens de uitzending van de show. Deze laatste aflevering van dit seizoen werd opgenomen toen Huydts doodziek was. Hierin brengen de andere kandidaten een proost op haar uit.

De actrice schonk het geld voor de helft aan het Wereld Natuur Fonds en voor de helft aan KiKa, een stichting die strijdt tegen kinderkanker.

Voor het tweede jaar was het televisiespel gevuld met bekende Nederlanders, zoals acteur Geert Hoes en cabaretier Richard Groenendijk. De tien kandidaten voeren opdrachten uit. Een van de kandidaten is de mol en probeert de uitvoering van opdrachten te saboteren. De opnamen vonden een paar maanden geleden plaats in Argentinië.

Op verzoek van Huydts' familie en als eerbetoon werd de serie volgens schema uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen