Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David 'Bud Bundy' Faustino getrouwd zonder kinderen

Shownieuws

David Faustino, alias Bud Bundy, is wel 'married', maar heeft nog geen 'children'. Dit weekeinde is hij te gast op de Enetertainmentbeurs in Rijswijk.

David Faustino, beter bekend als Bud Bundy uit 'Married with children', is wel 'married', maar heeft nog geen 'children'. Zijn huwelijk van twee jaar lijkt 'gelukkig niet' op dat van zijn tv-ouders in de serie. "Anders was ik allang gescheiden", zegt de acteur tegen Novum Nieuws. "Hoewel het wel een gezellig huwelijk was." De 32-jarige Faustino is in Nederland voor de Entertainmentbeurs in Rijwijk, waar hij signeersessies houdt en praatjes maakt met fans.

Zijn Bud Bundy-imago heeft hij nooit van zich af kunnen schudden, vertelt David, en dat is soms best lastig. "Hoe goed ik het ook doe op een auditie, ze vinden vaak dat ik te herkenbaar ben als dat ene personage. Aan de andere kant heb ik er ook veel werk aan overgehouden. En geld", lacht hij. Faustino heeft nog altijd contact met de andere Bundy's. "De sfeer op de set was jaren zo goed, dat laat je nooit meer los."

Lorenzo Lamas, die jarenlang in de actieserie 'Renegade' speelde, heeft hetzelfde probleem. Ook zijn rol was zo pakkend, denkt hij, dat mensen hem maar moeilijk als iemand anders zien. Momenteel is hij in Amerika te zien in de soap 'The bold and the beautiful'. "Je kan het zien als een stap achteruit, maar ik zie als een stap zijwaarts", vertelt Lamas. "Bovendien is het lekker anders dan Reno Raines in 'Renegade', die de hele dag met een pistool rondliep. Nu speel ik een rol die één groot emotioneel drama is. Heerlijk."

Ook het feit dat hij meer tijd met zijn drie dochtertjes kan doorbrengen, ziet de 48-jarige Lamas als een groot voordeel. "Ze zijn nu op een leeftijd dat ze me nodig hebben. En ik ben blij dat ik ze vaak kan zien."

De New Star Con Film- en Entertainmentbeurs vindt dit weekeinde plaats in de Evenementhallen Rijswijk. Naast Faustino en Lamas maken onder andere Richard Kiel, Jaws uit James Bond, playmate Sandra Taylor en Ken Kercheval, de slechterik uit 'Dallas', hun opwachting. Bezoekers kunnen exclusieve filmobjecten bekijken, nieuwe computergames uitproberen en de nieuwste bioscooptrailers zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen