Kies je favoriete radiostation

Dossiers

D12 gaat verder ondanks dood bandlid

Shownieuws

D12 hervat de opnamen van een nieuw album, ondanks de recente dood van groepslid Proof. De overgebleven leden van de hiphopformatie duiken in juni de studio in.

(Novum/AP) - D12 hervat de opnamen van het nieuwe album, ondanks de recente dood van groepslid Proof. De overgebleven leden van de hiphopformatie uit Detroit duiken in juni de studio in. Bandlid Swift is dan weer uit de gevangenis. De rapper werd vorige maand veroordeeld tot drie maanden celstraf nadat hij dronken achter het stuur was aangetroffen. Swift zat nog in zijn proeftijd wegens rijden onder invloed.

Ook de doodgeschoten rapper Proof zal op de nieuwe cd zijn te horen. D12 gebruikt daarvoor de al afgeronde opnamen van Deshaun Holton, zoals Proof in werkelijkheid heette. Volgens D12-lid Denaun Porter, beter bekend onder de artiestennaam Kon Artis, is het vanzelfsprekend dat de groep doorgaat met het maken van de cd. "Mensen hebben het fout als zij denken dat we niet blijven doen wat we doen, omdat hij er niet meer is."

Proof werd vorige maand doodgeschoten in een nachtclub in Detroit. Volgens de politie had hij even daarvoor zelf een man door het hoofd geschoten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen