Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Colin Farrell laat fles staan met dank aan zoon

Shownieuws

Het is Colin Farrell eindelijk gelukt om van zijn drankverslaving af te komen. De Ierse acteur zegt dat volledig te danken te hebben aan zijn 3-jarige zoontje.

Het is Colin Farrell eindelijk gelukt om van zijn drankverslaving af te komen. De Ierse acteur heeft dat volledig te danken aan zijn 3-jarige zoon James. Dat zegt hij in de Britse krant The Daily Mirror. Farrell, die de laatste jaren een reputatie opbouwde van vrouwenverslinder en alcoholist, zegt sinds een half jaar geen druppel alcohol aan te raken.

Zeven maanden geleden liet Farrell zich opnemen in een afkickkliniek in Los Angeles. Het was zijn kind dat hem dat laatste zetje heeft gegeven, vertelt hij. "Mijn zoon geniet nu de hoogste prioriteit in mijn leven. Ik wil de kans hebben om mijn zoon te zien opgroeien, zijn vriend en vader te zijn."

James is het kind uit de kortstondige relatie van Farrell met het model Kim Bordenave. Hoewel de twee niet meer samen zijn, ziet hij zijn zoon nog regelmatig. Zijn zus Claudine, die zijn persoonlijke assistente is, past op James als hij aan het werk is.

Farrell brak in 2002 door met de film 'Phonebooth' en speelde onder meer in 'Alexander' en 'Minority Report.' Momenteel is hij bezig met de opnamen van een nieuwe Woody Allen-film, die begin volgend jaar in première moet gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen