Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Logan brengt single uit tijdens Songfestival

Shownieuws

Songfestival-winnaar Johnny Logan brengt zijn nieuwe single uit tijdens het Songfestival. Die samenloop komt goed uit, zegt Logans opdrachtgever Center Parcs.

Tweevoudig Songfestivalwinnaar Johnny Logan brengt volgende week zijn nieuwe single uit tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival in het Griekse Athene. De eerste tonen van 'A state of happiness' zijn ook te horen in de nieuwe televisiereclame van het bedrijf Center Parcs, dat de plaat uitbrengt.

Logan presenteert de single donderdag tijdens een besloten miniconcert op De Eemhof in Zeewolde aan de zakenrelaties van het park. Het is een 'gelukkige samenloop van omstandigheden' dat de bijeenkomst al maanden geleden was gepland, zegt een woordvoerder van Center Parcs. "Toen dachten we nog helemaal niet aan het Songfestival."

De in Australië geboren Logan won in 1980 en in 1987 voor Ierland het Songfestival met de nummers 'What's another year' en 'Hold me now'. Ook schreef hij in 1992 het winnende liedje 'Why me' van zijn landgenote Linda Martin.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen