Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wimbledon ontkent verwijdering Hasselhoff

Shownieuws

De organisatie van tennistoernooi Wimbledon ontkent het bericht dat David Hasselhoff wegens dronkenschap is verwijderd van het terrein. The Sun had dit gemeld.

De organisatie van Wimbledon ontkent het bericht dat David Hasselhoff wegens dronkenschap is verwijderd van het terrein van het terrein van het tennistoernooi. Woensdag meldde de Britse krant The Sun dat de Baywatch-acteur maandag van het complex werd geëscorteerd, na meerdere aanvaringen met de beveiliging. Volgens het boulevardblad was Hasselhoff dronken.

Hasselhof zou de toegang tot de pers- en spelersbar van Wimbledon zijn ontzegd. In beschonken toestand zou hij vervolgens gezegd hebben: "Laat me naar binnen. Weten jullie wel wie ik ben?". Een woordvoerder The All England Club, die Wimbledon organiseert, meldde woensdag dat 'niks klopt' van de geruchten.

Wimbledon ontkende niet dat de 53-jarige Hasselhoff buiten het Wimbledon-terrein al ruzie kreeg met de bewaking nadat hij geen geldig kaartje bleek te hebben. Volgens The Sun regelde de bevriende acteur Michael Brandon uiteindelijk een toegangsbewijs voor Hasselhoff.

Hasselhoff, die eerder met alcoholproblemen kampte, was in Londen voor de opname van een reclamefilmpje voor een Brits internetbedrijf eerder deze week.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen