Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hasselhoff verwijderd van Wimbledon na dronkenschap

Shownieuws

David Hasselhoff is van het terrein van Wimbledon verwijderd na dronkenschap. De Baywatch-acteur had meerdere aanvaringen met de beveiliging, meldt The Sun.

David Hasselhoff is maandag van het terrein van het tennistoernooi van Wimbledon verwijderd vanwege dronkenschap. De Baywatch-acteur werd van het terrein geëscorteerd na meerdere aanvaringen met de beveiliging. Dit meldt de Britse krant The Sun woensdag.

Hasselhof werd de toegang tot de pers- en spelersbar van Wimbledon ontzegd. In kennelijk al beschonken staat liet hij het personeel weten dat hij de bar in wilde. "Laat me naar binnen. Weten jullie wel wie ik ben?", zou hij hebben gezegd.

De 53-jarige Amerikaan had geen geldig kaartje en kreeg buiten het Wimbledon-terrein al ruzie met de bewaking toen hij niet naar binnen mocht. Zijn vriend Michael Brandon, bekend van de politieserie 'Dempsey and Makepeace' uit de jaren tachtig, kocht uiteindelijk een toegangsbewijs voor Hasselhoff.

De acteur was in Londen voor de opname van een reclamefilmpje voor een Brits internetbedrijf eerder deze week. Hasselhoff is in het verleden in de bekende Betty Ford-kliniek in Californië behandeld voor een alcoholprobleem.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen