Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sophia Loren (71) poseert naakt voor kalender

Shownieuws

Sophia Loren gaat voor het eerst in haar leven uit de kleren voor de camera. De Italiaanse actrice is te zien in de befaamde Pirelli-kalender van 2007.

Sophia Loren gaat voor het eerst in haar leven uit de kleren voor de camera. De Italiaanse actrice is te zien in de befaamde Pirelli-kalender van 2007. Dat meldt het internationale persbureau UIP. Loren, die in september 72 wordt, zal haar naakte lichaam 'zeer smaakvol' op de gevoelige plaat laten vastleggen.

De Pirelli-kalender wordt jaarlijks in zeer gelimiteerde oplage uitgegeven door de gelijknamige Italiaanse bandenproducent en is bekend om de glamourfoto's van artistiek naakt poserende modellen en actrices. Zo werden in eerdere jaren Naomi Campbell, Kate Moss en Monica Bellucci gefotografeerd. De prestigieuze kalender is alleen verkrijgbaar voor speciale klanten van Pirelli en een aantal beroemdheden.

Loren heeft altijd geweigerd voor de camera uit de kleren te gaan. Wel speelde ze een aantal sexy scènes, waarvan de striptease in Marcello Mastroianni's 'Yesterday, today and tomorrow' (1964) een van de bekendste is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen