Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling geeft rechts stemadvies

Shownieuws

Gerard Joling waarschuwt voor een stem op een linkse partij bij de Tweede-Kamerverkiezingen in november. "Rood geeft nu eenmaal meer uit dan er te besteden is."

Gerard Joling waarschuwt de lezers van het roddelblad Story voor een stem op een linkse partij bij de Tweede-Kamerverkiezingen in november. "Kiezers, let op uw stembiljet", schrijft de 46-jarige volkszanger in zijn column. "Rood geeft nu eenmaal meer uit dan er te besteden is. Wat ze nu beloven, moet je over een paar jaar dubbel inleveren."

'Geer' is ook boos over de manier waarop de progressieve partijen minister voor Vreemdelingenzaken Rita Verdonk (VVD) hebben behandeld tijdens het nachtelijke debat over Ayaan Hirsi Ali. "Waarom zegt die Femke (Halsema, red.) niet gewoon dat ze een bloedhekel aan Verdonk heeft, want dat is zo." De fractievoorzitter van GroenLinks is een verschrikkelijke vrouw, vindt Joling, en ze draagt ook nog eens een 'fout groen ensemble'.

De Topper gaf al eerder blijk van zijn liefde voor Verdonk. Vorige maand was hij te gast op een familiedag van de Verdonkjes. Eind mei was 'Lovely Rita' nog eregast bij een van de uitverkochte concerten van Joling, Gordon en René Froger in de Amsterdam ArenA.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen