Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Baby's van Gwen en Angelina leren elkaar kennen

Shownieuws

Angelina Jolie en Gwen Stefani hebben hun pasgeboren baby's Shiloh en Kingston met elkaar laten kennismaken. Vaders Gavin en Brad waren ook van de partij.

De Hollywood-moeders Angelina Jolie en Gwen Stefani hebben hun pasgeboren baby's Shiloh en Kingston met elkaar laten kennismaken. Op een strand in het Californische Santa Barbara zaten de nieuwbakken moeders met de kleintjes in de schaduw te kletsen, terwijl de mannen Brad Pitt en Gavin Rossdale een fietstochtje maakten met de door Pitt en Jolie geadopteerde zoon Maddox. Dat meldt de filmsite IMDb.

De eveneens geadopteerde Zahara speelde onder toeziend oog van moeder Angelina op het strand. Veel werk had de actrice er niet aan, want de gezinnen werden nauwlettend in de gaten gehouden door bodyguards. Ook waren er patrouilleboten en waakhonden om eventuele lastpakken op afstand te houden.

Kingston is het eerste kind van Stefani en voormalig Bush-zanger Rossdale. Het jongetje werd één dag voor Shiloh geboren, op 26 mei. Shiloh is het eerste biologische kind van Angelina en Brad. Naar verluidt wil het paar op korte termijn nog een zoon adopteren. Het zou gaan om een al wat oudere jongen. Daarmee zou het sterrenkoppel willen laten zien dat niet alleen pasgeboren baby's kunnen worden geadopteerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen