Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton vergeet naam van haar eigen spel

Shownieuws

Paris Hilton heeft haar eigen videogame verkeerd aangekondigd tijdens de presentatie ervan in LA. Ze noemde het Diamondquest. Het spel heet Jewel Jam.

(Novum/AP) - Niet alleen kwam Paris Hilton veel te laat op de presentatie van haar eigen videogame, ze noemde het spelletje ook nog eens bij de verkeerde naam. "Hallo, iedereen. Bedankt voor het komen", begon de hotelerfgename. "Sorry dat ik zo laat ben. Ik vind het zo leuk dat ik mijn eigen spel heb, Diamondquest." Waar de verspreking vandaan komt is onduidelijk. Het spel heet Paris Hilton's Jewel Jam.

Na de korte aankondiging verdrongen mannen in pak zich zij aan zij met computernerds om een glimp van Paris op te vangen. Zij poseerde voor fotografen en deelde handtekeningen uit.

Spelletjesfabrikant Gameloft brengt een serie spellen op de markt met Paris in de hoofdrol, waarvan Jewel Jam het eerste is. Het spel is te spelen op een mobiele telefoon en komt in de zomer uit.

De presentatie vond plaats tijdens de Electronic Entertainment Expo in Los Angeles, een beurs waar de laatste ontwikkelingen op het gebied van games te zien zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen