Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christina Aguilera wil carrièremoeder worden

Shownieuws

Christina Aguilera heeft beloofd te blijven zingen als ze moeder wordt. De zangeres kijkt er naar uit samen met haar man Jordan Bratman een gezin te stichten.

Christina Aguilera heeft beloofd te blijven zingen als ze moeder wordt. Dat meldt de Britse website Femalefirst donderdag. De 25-jarige zangeres zegt er naar uit te kijken om samen met haar man Jordan Bratman een gezin te stichten.

Aguilera is er zeker van dat ze een gezinsleven kan combineren met haar werk. Ze kan zich niet voorstellen dat ze haar carrière moet opgeven en is dat ook niet van plan. "Muziek speelt zo'n grote rol in mijn leven. Ook met kinderen blijf ik liedjes schrijven en opnemen. Het toeren wordt misschien moeilijker, maar dat zien we tegen die tijd wel weer."

De ster is vastbesloten ooit het voorbeeld van haar poprivaal Britney Spears te volgen en meerdere kinderen te krijgen. "Mijn man en ik vinden familie allebei belangrijk. Hij komt uit een joodse familie waar het erg belangrijk is om voor het gezin te zorgen. Dat idee spreekt mij erg aan. Maar voorlopig genieten we vooral nog even van het samenzijn met zijn tweetjes."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen