Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cheryl Tweedy wil geen voetbalvrouw zijn

Shownieuws

Girls Aloud-zangeres Cheryl Tweedy vindt zichzelf geen voetbalvrouw. "Voetbalvrouwen leven van het geld van hun man", zegt de verloofde van Ashley Cole.

Girls Aloud-zangeres Cheryl Tweedy vindt zichzelf geen voetbalvrouw. "Voetbalvrouwen hebben geen carrière en leven van het geld van hun man", zegt de 23-jarige verloofde van topvoetballer Ashley Cole woensdag in de Britse krant Daily Mirror. "Als ik ga winkelen, betaal ik met het geld waarvoor ik hard heb gewerkt."

Ook na haar huwelijk met de voetballer van Arsenal, volgende week zaterdag, blijft Cheryl zingen. "Ik zat in Girls Aloud voordat ik Ashley ontmoette", zegt ze. "Ik ga de groep niet verlaten om de hele dag in de zon te zitten of te gaan winkelen met Ashleys creditcard."

Cheryl wordt misselijk van meisjes die het in clubs aanleggen met voetballers, omdat zij met een rijke man willen trouwen. De voetbalvrouwen lijken wel in een klucht te spelen, zegt de blondine. "Het gaat om: wie heeft het beste horloge, wie heeft de mooiste tas, welke vrouw is het mooist gekleed, wie heeft het mooiste haar?"

Tijdens het WK voetbal in Duitsland trok Cheryl veelvuldig op met andere Engelse voetbalvrouwen. Samen met bijvoorbeeld Victoria Beckham werd ze veelvuldig op de tribunes gesignaleerd bij de wedstrijden van de Engelse ploeg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen