Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Harry Potter-acteurs in Nederland

Shownieuws

Twee Harry Potter-acteurs zijn dit weekeinde in Nederland te bewonderen. De bijrolspelers geven acte de présence op de film- en entertainmentbeurs New Star Con.

Twee Harry Potter-acteurs zijn dit weekeinde in Nederland te bewonderen. Zij geven acte de présence op de film- en entertainmentbeurs New Star Con in Rijswijk. Het gaat om twee bijrolspelers uit 'Harry Potter and the goblet of fire': Stanislav Ianevski (Viktor Krum in de film) en Tolga Safer, die een bediende speelt.

Ianevski, een 20-jarige Bulgaar, is 'ontzettend populair bij Harry Potter-fans en bij alle meisjes tussen 12 en 21 jaar', zegt een woordvoerder van de beurs. Andere aanwezige acteurs zijn David Faustino uit 'Married... with children', Lorenzo Lamas uit 'The bold and the beautiful' en James Bond-schurk Richard Kiel alias Jaws.

Op de beurs vinden handtekeningensessies, vraag- en antwoordsessies en fotoshoots met de acteurs plaats. Ook worden de nieuwste voorfilms en mislukte opnamen vertoond. Verder zijn er workshops en demonstraties. De beurs wordt voor de vijfde keer gehouden. In voorgaande jaren kwamen twee- tot vierduizend bezoekers op het evenement af.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen