Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Turks Fruit genomineerd voor Musicalpublieksprijs

Shownieuws

Turks Fruit is een van de genomineerden voor de ANWB Publieksprijs voor beste kleine musical. De winnaars worden gekozen door de leden van de wegenwacht.

Turks Fruit is een van de genomineerden voor de ANWB Publieksprijs in de categorie beste kleine musical. De andere kanshebbers op een prijs in deze categorie zijn 'The Blues Brothers', 'Jan, Jans en de kinderen' en 'Pluk redt de dieren'. De genomineerden voor de ANWB Publieksprijs in de categorie beste grote musical zijn Annie, Disney's Beauty and the Beast, Cabaret en Jesus Christ Superstar.

De winnaars van de ANWB Publieksprijzen worden gekozen door de leden van de wegenwacht. Dit jaar hebben tienduizenden mensen hun stem uitgebracht op hun favoriete grote en kleine musical. Bij een kleine musical staan maximaal elf castleden op het toneel, bij een grote musical ten minste twaalf.

De ANWB Publieksprijzen zijn onderdeel van de John Kraaijkamp Musical Awards. Dit jaarlijkse prijzenfestijn vindt op 22 mei plaats in Ahoy' in Rotterdam. Naast de twee publieksprijzen worden twaalf juryprijzen verdeeld. De genomineerden daarvoor zijn maandag bekendgemaakt. Jesus Christ Superstar kreeg een recordaantal van acht nominaties. Turks Fruit maakt in vijf categorieën kans op een prijs.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen