Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Knight Rider-film zonder David Hasselhoff'

Shownieuws

David Hasselhoff speelt waarschijnlijk niet mee in de Knight Rider-film. Dat meldt de website E! online. De Amerikaanse acteur speelde de hoofdrol in de serie.

David Hasselhoff speelt waarschijnlijk niet mee in de Knight Rider-film. Dat meldt de Amerikaanse website E! online op basis van een anonieme bron. De Amerikaanse acteur speelde de hoofdrol in de oorspronkelijke televisieserie uit de jaren tachtig, die nu wordt verfilmd.

In de actieserie gaat ex-politieman Michael Knight (Hasselhoff) met zijn pratende auto Kitt schurken achterna. Dit doet hij in opdracht van de geheime organisatie van miljardair Devon Miles, die streeft naar een veiliger wereld. Aanvankelijk zou de momenteel 53-jarige Hasselhoff in de film een oudere Michael spelen die een nieuwe generatie helden van advies dient. Ook was sprake van een functie als producent. Het lijkt er nu echter op dat Hasselhoff uit het project is gezet.

De laatste keer dat Hasselhoff de rol van Michael Knight speelde was in de televisiefilm Knight Rider 2000 (1991). Vanaf 1989 verwierf hij verdere bekendheid met zijn rol in de televisieserie Baywatch, waarvan eveneens een filmversie wordt voorbereid. Ook in deze film is Hasselhoff waarschijnlijk niet te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen