Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ali B neemt nachtelijk duet op met actrice Yolanthe

Shownieuws

Yolanthe van Kasbergen is te horen op de nieuwe single Zomervibe van Ali B. De actrice praat in het Spaans door zijn zang heen. Ali vindt haar een 'toppertje'.

Yolanthe Cabau van Kasbergen is te horen op de nieuwe single 'Zomervibe' van Ali B. De actrice praat in het Spaans door de zang van Ali B heen. Dat meldt het management van de rapper woensdag. Eerder zei Ali in de radioshow van Giel Beelen op 3FM dat hij Yolanthe een toppertje vindt. "Ik heb haar midden in de nacht gebeld en gevraagd. Ze is naar de studio gekomen en heeft heel erg haar best gedaan." Ali hoopt haar ook te kunnen strikken als er een videoclip bij het nummer wordt opgenomen.

Ali B rapt niet alleen in 'Zomervibe', maar nam ook voor het eerst de zangpartijen voor zijn rekening, vertelde hij in het ochtendprogramma. "Op twee liedjes van mijn nieuwe cd heb ik geprobeerd te zingen. Ik moet in principe bepaalde tonen halen die ik nooit doe, maar het klinkt toonvast." Het nummer is vanaf volgende week donderdag te downloaden. Of het ook op cd wordt uitgebracht, is nog niet bekend. Het management van Ali B laat weten dat het om een spontane actie ging, maar sluit niets uit.

Wanneer het nieuwe album van Ali B uitkomt, staat evenmin vast, maar waarschijnlijk ligt het eind september in de winkels. De 'knuffel-Marokkaan' wil rustig de tijd nemen om de puntjes op de i te zetten. "Ik maak alle liedjes af, maar twee dagen later ben ik weer niet tevreden over bijvoorbeeld een coupletje. En dan wil ik het weer veranderen"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen