Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Topstars leven zich in jonge fans in

Shownieuws

De leden van de jongensgroep Topstars kunnen zich goed inleven in hun jonge fans. Dat komt doordat ze zelf in hun jeugd ook grote idolen hadden, vertellen ze.

Topstars leven zich in jonge fans in

De leden van de jongensgroep Topstars kunnen zich goed inleven in hun jeugdige fans. Dat komt doordat ze zelf in hun jeugd grote idolen hadden, vertellen ze aan Novum Nieuws. "Mijn hele kamer hing vol met posters van Madonna", vertelt Marne Miesen. Zijn collega Martijn Dijkstra zegt helemaal wild te zijn geweest van de Spice Girls. "En toen ik jonger was, kende ik alle liedjes van Kinderen voor Kinderen uit mijn hoofd." Aiko Letschert en Lieuwe Roonder zagen meer in Michael Jackson. "Ik had zelfs een dekbed met Michael erop", vertelt Aiko.

De jongens van Topstars zijn bekend van de gelijknamige televisieserie die sinds 2004 wordt uitgezonden op Z@pp. De serie speelt zich af rond een dansstudio, waar meisjes dansles krijgen en de jongens oefenen met hun bandje. De vier acteurs uit de serie brachten vorig jaar juli hun eerste single 'Spring' uit. Eind april verscheen hun eerste cd en eind juni kwam hun vierde single 'Met de sneltrein naar Zandvoort' uit.

De leden van de band hebben geen voorkeur voor het acteren in de serie of het zingen in de band. Martijn vindt vooral de combinatie 'heel erg leuk'. "Bij het optreden is er natuurlijk de interactie met het publiek. En bij het opnemen is er de leuke sfeer op de set."

Hoewel de jongens elkaar niet kenden voor ze aan de serie begonnen, vinden ze zichzelf wel degelijk 'een gouden team'. "We zijn allemaal totaal verschillend, maar we vormen een goede combinatie", zegt Lieuwe. "Ook onze verschillende stemtypes combineren goed'', vindt Marne. De jongens hopen nog lang hetzelfde pad te blijven bewandelen. Aiko: "Op dit moment kunnen we niets bedenken dat we leuker vinden om te doen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen