Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pussycat Dolls gaan in de uitverkoop

Shownieuws

De Pussycat Dolls hebben de zomeruitverkoop van het warenhuis Harrods in Londen voor geopend verklaard.

Pussycat Dolls gaan in de uitverkoop

De sexy sensatie de Pussycat Dolls heeft de zomeruitverkoop van het warenhuis Harrods in Londen voor geopend verklaard. De zeskoppige meidengroep arriveerde maandag in een koets met paarden en blies kusjes naar een menigte fans. Bij de ingang van het warenhuis werden Nicole, Ashley, Melody, Kimberly, Carmit en Jessica verwelkomd door de eigenaar van Harrods, de Egyptische zakenman Mohamed al Fayed.

Voordat de Amerikaanse meiden het luxe warenhuis binnen waren, blies een windvlaag de rok van Ashley omhoog. Ze werd gered door Al Fayed, die haar kant op dook om de rok naar beneden te trekken.

Op de noten van de hit 'Don't cha' werd het warenhuis betreden. Daar beklommen de Pussycat Dolls een podium om met het publiek af te tellen tot de officiële opening van de uitverkoop. De meiden kregen vervolgens een rondleiding door de winkel, waarbij ze dure juwelen mochten proberen. Eerder openden actrice Brittany Murphy en zangeres Christina Aguilera de jaarlijkse uitverkoop van het befaamde warenhuis.

Mohamed al Fayed is de vader van Dodi al Fayed, de laatste liefde van prinses Diana. Het paar kwam negen jaar geleden in Parijs om het leven bij een auto-ongeluk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen